zaterdag 14 januari 2012

Presentje op zaterdag

Vanmorgen kwam de postbode mij iets fijns brengen. Ik hartje de postbode! Ik was namelijk één der gelukkigen die kennis mochten maken met ZenZeep. Dit allemaal mogelijk gemaakt door De Zuster, die haar naam eer aan doet en goed voor de menschen zorgt. Zodra de postbode zijn haar hielen had gelicht, snelde ik naar de brievenbus en ja hoor, daar lag mijn heerlijk geurende make-my-saturday-tje!

Ik ben weg van handgemaakte producten. Ik ben weg van mensen die hun eigen tokootje opzetten en hun ziel en zaligheid in hun producten leggen. Ik hóu van gezonde ingrediënten, geen chemische toevoegingen or what so ever.

Op de zeep van Maria is dit allemaal van toepassing. Als ik lees dat er louter ingrediënten zijn als sheabutter, cacaoboter, bijenwas en amandelolie, dan kun je mij al bij wijze van spreken wegdragen. En al deze zaken bevinden zich in Maria's bodylotion-in-een-blok Roos-Geranium. Het zal even wennen zijn, bodylotion die niet vloeibaar is, maar ik zie geen obstakels. :-) De Zen Citrus Zeewier Zeep heb ik direct uitgeprobeerd. Heerlijk! De Zen Lavendel &Shea Zeep moet nog eventjes wachten, maar ruikt verrukkelijk!


Wat op geen beter moment dan nu kon komen, was de Redding der Handen & Voeten Zalf. Ik ben verliefd op de naam, om te beginnen. Gisteravond ben ik naarstig op zoek geweest naar mijn KlovenZalf van een paar jaar oud. Oud, ja, maar werkte nog uitstekend. Niet te vinden, helaas. Ik heb deze dagen van die enorme oude vrouwtjes-handen, gecombineerd met boerinne-vingers. Nah. Dan kun je wel een kek lakje op je nagels doen, maar dat is als een vlag op een modderschip. Eerst moest er weer wat zachtheid komen. En ja hoor,ook Maria doet haar naam eer aan: Zij bracht mij Redding! Het is nu natuurlijk niet zo dat ik na één keer smeren ineens poezelige handjes heb, maar ik merk nu al wél een enorme verbetering. Maar echt.

Ik weet dat dit een Ad-free blog is. Maar dit is dan ook geen Ad. Ik ben gewoon blij met een kadootje dat ik kreeg, en ik denk dat iedereen een stuk ZenZeep in huis zou moeten hebben. Gewoon, omdat je voelt hoeveel liefde er in is gestopt en wat een noeste arbeid er is verricht om jou dit dagelijkse genot te bieden. Ik begrijp dat er nog aan de webzijde gesleuteld moet worden. Ik kon zelf bijvoorbeeld de bodylotion niet zo snel vinden. Maar je kunt natuurlijk altijd nog mailen met Maria.


Maria, bedankt voor dit heerlijke geschenk. Je hoort zeker nog van me terug! En Zuster, u ook bedankt! ;-)

4 opmerkingen:

 1. Oh, hopelijk brengt de postbode mij ook vandaag dit pakketje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dat zijn nog eens fijne berichten! Ben blij voor je. Geniet ervan. (En ik hoop dat je Maria's winkel nog eens bezoekt) De dingen die je niet kunt vinden op de site, kunnen in de maak zijn. Mail haar gewoon eventjes wanneer het weer op voorraad is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè, dat moet toch vlak bij ons zijn gezien de postcode?! ik ga eens even googlen!!! Ik *hartje* natuurlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zenzeep, wie verzint het toch allemaal. Zou er ook Zendouche-gel bestaan?

  BeantwoordenVerwijderen