maandag 21 oktober 2013

Home sweet home revival

Ach ja. Nu ik weer meer lucht in mijn kop heb (en ik zei ook in mijn lijf, mijn oprechte excuses de wat ranzige associaties die dat eventueel heeft opgeroepen), kom ik dus weer meer aan 'andere' gewone' 'keuteldingen toe. En zo dacht ik dat het een goed idee was om verder te gaan met het Levensboek wat ik voor Oudste zijn achttiende verjaardag aan het maken ben.Dat zijn verjaardag over een maandje al is, struisvogelpolitiek ik maar eventjes aan de kant. Ergo: waar ik eigenlijk nog helemaal mee moet beginnen, maar waarvoor ik al wel alle foto's heb uitgezocht, gescand en op volgorde heb gezet. Dat was op zich al best een heel karwei, dus ik schiet al lekker op.

Vanavond niet.
Neen.

Ik had weer eens een ouderwetsch Gooi-en-Smijt-aanvalletje, omdat de laptop niet deed wat ik wilde. Ik heb nog steeds niet kunnen wennen aan Windows 8: Dan schuift er ineens een scherm voor die ik niet opgeroepen heb en waarvan ik niet weet hoe ik hem weer moet laten verdwijnen enzo, heel frustrerend. Ik ben ruim vijf kwartier aan het kfrutten geweest, en toen stampte ik maar naar boven om te gaan douchen. Wat ook niet echt ontspannend was, omdat ik nog steeds woest in mijn kop was. (weg lucht)

Ik denk dat de maan vandaag niet goed staat, en geef het boek voor vandaag op. Morgen wellicht meer geluk. Daarom, maar eens -overigens ook heel ouderwetsch- een HSH-tje vandaag. Lekker ontspannend. Hoop ik.

Hier zie je hoe het was, met het drukke behang, waar ik volgens mijzelve nimmer op uitgekeken zou raken. Ha. Haha.

En zo ist nu. In ouderwetsch belabberde foto-kwaliteit. Excusez-moi. Ik kan het even niet opbrengen om dit op een wat meer juiste manier te doen. De draagkracht is even verdwenen hier.

Op de een of andere manier lukt het nooit niet om niets te hebben slingeren op de keukentafel. Maar goed. We leven ook niet in een museum he.
Verre van, aan de niet gestofzuigde vloer te zien. 

Ach. Ik geniet nog elke dag van mijn schiereiland.

Mijn teerbeminde schoonpapa maakte eigenhandig ombouwtjes voor de lillike verwarmingen. 
Stuk beter, niet?

Wat hou ik toch van zooi. 
Nu ik het opmerk: Zou ik een vogel-fetish hebben?

Nah. en dat was 'm. Sorry Barbara, ik ga hem niet mr-linky-en. Mijn computergerelateerde energie is opperdepop. Hoop dat je me nog kunt harden.. ;-)

Meer HSH bij Barbaramama.nl.

6 opmerkingen:

 1. Haha, hier ook overal vogels en kooitjes. Hebben we mooi gemeen. W8 ben ik gek op, vind het een superprogramma, dus op dat gebied scoren we anders ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ja hoor ik kan je nog heel goed harden! ;)
  Ik vind je huis erg sfeervol. En wat een prachtige ombouwen om de radiatoren. Supermooi opgelost zo!

  Home sweet home X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ruimt het op, draait je om en er liggen alweer spullen op geparkeerd. Zo blijf ik een soort van rommelruimer :) Gezellige home sweet home heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook vogelhuisjes binnen. Ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke 'zooi' heb jij!! Niks mis mee.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen