zaterdag 21 december 2013

Zonder woorden

Ach. Ik ben toch zo'n material girl. Vreselijk, als ik er over na denk. Maar wat ben ik blij met mijn Sonos Play 1. En dan moet de play 2 nog komen! Om over de play 3 maar te zwijgen! En ja, ook met mijn nieuwe iPhone4. Jahaa, ik loop wat achter. Die iPhone komt pas vrijdag, maar ik ben nu al blij. En blij ben ik ook met het feit dat ik zodadelijk met Prins een hapje ga eten.


Jahaa. Ik weet dat de goeiste dingen in het leven voor gratis zijn. Maar meine gute, wat kan ik blij worden van dingen die wel wat harde knaken kosten, maar die het leven net iets aangenamer maken. Zoals mij iPad, wat een plezier heb ik daar het afgelopen jaar gehad. En de twee laptops die ik betaalde van mijn  bijbaantje, waar de jongens enorm  veel plezier van hebben. Ook leuk. En onze nieuwe auto. Ook banaal, maar ik word enorm blij van mijn upje. Kost ook duur. Jammer.

En ons plan om onze vakantie invulling te geven. (We zien wel) the sky is the limit. Nog wel. Want wie weet, heb ik aan het eind van volgend jaar wel geen baan meer. Want zo onzeker ist op het komend in de zorg.

Dus voor nu, banaal of niet: carpe diem. En ja, dat kost soms wat, maar., what ever. Nu t nog kan, gaan we genieten van t leven zoals het komt.

Wat een zegen, dat je die keuze sowieso al hebt.

5 opmerkingen:

 1. Ja de zorg is inderdaad onzeker , vooral voor mensen die als helpende aan het werk zijn.
  Zo is dat bij ons in het verzorgingshuis tenminste ..

  Ik probeer vooral niet te negatief over de toekomst te denken ,
  al houdt het ons allemaal wel bezig op ons werk..

  Zolang het kan zit ik ook graag achter m,n laptop en doe ik een spelletje
  word-feud op onze I-pad. We hebben het nu eenmaal dus ook
  maar van genieten ...

  Ik wens je fijne feestdagen toe !
  hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten van het leven zoals het komt, dat werd ons deze week weer even duidelijk. Ik, die altijd alles wil plannen en regelen, gaat nog beter naar de huisbakker luisteren en genietmomenten pakken. Hele fijne en gezellige feestdagen en maak er samen met de Prins en de prinsjes (kuch) een mooi feestje van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja geniet, dat doe ik ook. Het leven kan ook zo maar ineens voorbij zijn ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En zo is het. Je kunt 's morgens bij het opstaan niet weten hoe 's avonds je leven onomkeerbaar voorgoed veranderd kan zijn..

  BeantwoordenVerwijderen