woensdag 12 mei 2010

Waar ik deze week blij van werd/word.Van Renske kreeg ik de Happy Award! Nah, dat is toch leuk! Dank je wel Renske!

10 dingen waarik blij van word, moet ik noemen. Dat is niet zo moeilijk, er zijn heul veul dingen waar ik blij van word! Soms denk ik wel eens dat ik en beetje zalvig aan het worden ben, zo blij als ik soms ben. Dus dat is wel een makkie, eigenlijk. Ik maak er een extra uitdaging van door te vertellen waar ik deze week blij van werd, of nog word.

1. Dat je zoon thuiskomt met een trotse 7 voor een spreekbeurt waar hij nogal zenuwachtig voor was.
2. Dat je andere zoon helemaal niets snapt van een proefwerk dat hij maken moet, en dat hij thuis komt met de mededeling dat hij dit proefwerk eigenlijk al voor de vakantie heeft gehad (was ik helemaal vergeten, mam) en dat deze zo slecht gemaakt is door de hele klas, dat ze het volgende week donderdag over mogen doen.
3. Dat je Prins op het witte Paard de enorme berg was die jij gewassen, gedroogd en gevouwen had, in de kasten heeft weggeruimd.
4. Dat je in je nieuwe functie ploetert en het gevoel hebt niet veel verder te komen, omdat je voor zes nieuwe bewoners de hele papieren santenkraam op orde moet maken en allemaal losse eindjes hebt en niet met een voldaan gevoel naar huis gaat, en dan van je leidinggevende hoort dat ze het knap vindt dat je je staande houdt in de chaos en dat ze vindt dat je al veel voorwerk hebt gedaan, waardoor in de komende tijd de stukjes wel op hun plaats zullen vallen. (Ik ben een sucker voor compimentjes)
5. Dat je morgen met Prins, je Bloedjes en je vriendin en haar Prins en Bloedjes naar Dauwpop gaat (jeuh!)
6. Dat je ziet dat er lezers zijn op je blog, (ok, niet zo veul als sommige bloggers, maar toch) en dat je zelfs af en toe een reactie krijgt.
7. Dat je zoon zaterdag aanstaande de beker kan winnen en op onafhankelijk veld met onafhankelijke scheids- en grensrechters en van alle spanning die daar bij hoort stiekem geniet.
8. Dat je per ongeluk vanmorgen bij de dagelijkse ADL een client -die nogal triest door het leven gaat- de douchekop in handen gaf, waarna hij met zijn slechte motoriek jou helemaal nat spoot en daar onbedaarlijk van moest lachen.
9. Dat je na weken een beetje nalatig sporten (Niet meer dan 1 keer per week) tijdens de spinning-les als een tierelier gaat, terwijl je stiekem altij een beetje opziet tegen het spinnen An Sich.
10. Met 150 km per uur naar huis suizen na een werkdag van 10 uur, ondanks dat je nog steeds niet klaar bent, maar wel met twee volle dagen vrij voor de boeg.

Ik geef hem door aan AL mijn lezers!

2 opmerkingen: