maandag 12 september 2011

Home Sweet Home #22

Home sweet home is een initiatief van Barbaramama.

Ik ben laat, veel te laat. Maar, zoals mijn lieve oma altijd zei: Beter laat dan nooit, hier mijn bijdrage voor HsH. 

Met, zoals u van mij gewend bent, abominabel slechte foto's. Met dit keer als excuus: Een kop als een olifant, na een bruiloft, gevolgd door een half weekend dorpsfeesten, (en neen, die bracht ik niet door met een glaasje prik in de hand) vervolgens een dagje werken, wat heel leuk is, maar waar nog steeds vreselijk grote stromen nieuwe informatie op mij afkomen, waar ik dus enorm moe van word. Op mijn leeftijd. 

Dat was de lange versie van: Geen zin om moeilijk te doen. Weest blij dat ik in ieder geval nog een bijdrage doe dit keer! Ha!

Met de start van het nieuwe schooljaar, komt langzaam mét de rust ook weer een geregelde chaos op stoom. Schoolboeken all over the place. Vooral van oudste dan.


Jongste houdt zijn boeken netjes op zijn kamer. Of in de tas. Je kunt je afvragen of dit wel zo verstandig is, maar alá! Jongste is inmiddels meer en meer aan het groeien; ik kon maar niet wennen aan die tas die met dat kleine jongentje aan de haal ging. 

De mooiste kaarten voor Prins'verjaardag en mijn nieuwe baan, een tekening van minineefje D. (aka De Neef Van Eef) voor De Liefste Oom (dat ben ik dus niet), en lavendel-vogel en wat mooie oude foto's halen ons herinneringen-hart.


Meer vogeltjes in huis: Een soorzichtig plexiglas lampje die veel te veel licht gaf, werd door een eenvoudig blaadje papier precies het goede sfeer lampje.


In mijn agenda zie ik woensdag een maagdelijk witte dag: he-le-maal niets op de rol! En donderdag: alleen maar even naar de schoonheidsspecialiste, hoezee! (En verder alleen maar stoffen, zuigen, wassen, vouwen, strijken, boodschappen, koken en de plee poetsen!)


Hm. Ergens komt deze HsH wel een bietje in de buurt van Count my Blessings...?!

6 opmerkingen:

 1. En, hoe was nu die bruiloft? En vwb boeken .... pffff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihihihi die boeken *zucht* die vind ik ook overal ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij ben je na de eerste week al weer bijna aan vakantie toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n leeg dagje in je agenda! Ik probeer dat ook iedere week zo te plannen, en dan tel ik het huishoudenwaarjenooitmeeklaarbent maar even niet mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zegeningen tellen is altijd goed. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen