zaterdag 3 november 2012

Zalige zaterdag

Tja. Het was te verwachten, natuurlijk..

 Prins en Jongste zijn het hele weekend weg, Oudste is (uit) aan het voetballen, en ik was van plan om de badkamer eens een flinke beurt te geven. Jawel, ik heb dan wel een hulp, maar die kan ik toch ook niet ALLES laten doen? In de badkamer rukte de schimmelplekjes (zeg me niet dat ik de enige ben!!) alweer aardig op en moest ik weer even met mijn HG wondermiddel langs. De hulp had al een groot deel van de badkamer spic en span gemaakt, dus dat moest veel lukken, dacht ik. Tussen 11 en 15 uur verwachtte ik een pakketje. ik hoopte al dat het dichter bij 15 uur dan bij 11 uur zou zijn, omdat ik zeker wist dat ik na het arriveren van het pakketje hoogstwaarschijnlijk niets meer van enig nut zou doen.

Men, was I right..

Maar wat ik wel knap vind van mezelf, is dat ik het pakketje dicht liet zitten en eerst heb afgemaakt waar ik mee bezig was. Of nou ja, dicht... Een soort van dicht. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik de badkamer met de Franse slag heb afgemaakt. En ja. Om half twaalf namelijk, kwam mijn bestelling:een iPad..! En inderdaad, ik heb niets meer gedaan. Maar het fijne is nu ook dat er niemand verwacht dat ik 'iets' doe. Wat een genot!

Ik werd pas weer in de realiteit gesleurd toen ik een mailtje kreeg van Lynda. Zij organiseert een "Blogland geeft in het rond". Al een paar keer miste ik de boot, of durfde ik niet goed mee te doen, maar dit keer ben ik er bij, jeeh! Ik 'moet' iets sturen naar iemand die ik nog helemaal niet kende, wat ook wel weer eens leuk is, want je komt weer eens op wat andere blogs en je klikt weer eens wat in het rond en raakt helemaal geïnspireerd door alles wat je ziet, heerlijk! Om dan vervolgens weer helemaal en totaal te verzanden in al die inspirerende blogs. Tja. 

Ik heb zojuist met mijzelve afgesproken dat ik na het eten eerst even serieus aan het opruimen ga, en pas daarna mag ik weer verder 'nietsdoen'. Morgen ga ik of een paar uurtjes werken, omdat ik door allerlei avonturen afgelopen vrijdag slechts twee uurtjes aanwezig kon zijn op het werk, en in die twee uurtjes heb ik natuurlijk niet de helft kunnen doen van wat ik wilde. Ik verwacht dat het morgen heerlijk rustig zal zijn en dat ik dan inderdaad met dat lege bureau kan beginnen maandag. Kan ik gelijk Oudste een heel eind meenemen naar de voetbalwedstrijd in Twente. Iedereen blij.

Behalve dan Prins en Jongste die aan het blauwbekken zijn op de cross. Gehehehe... Eigen schuld!

10 opmerkingen:

 1. really....een pakje NIET openen.....DAT had ik never en nooit van je aangenomen maar je was zo eerlijk al toe te geven dat je al even een blik wierp IN het doosje(waarschijnlijk had je alles er al uitgeschept en stond je in dubio..die badkamer wordt toch weer nat enzo)

  Leuk dat je meedoet en je ziet, alleen ZO komen we erachter dat je OOK blogt!:)
  PAD-ze!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh! Niks zo lekker als een verse "pc". Geniet van je laatste nieuwe speledingetje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niets zo fijn als een Ipad! Ik heb 'm nu ruim een half jaar en het ding zit zowat vastgeplakt aan me... Ik ben benieuwd hoe lang dat dus bij jou gaat duren voor het ook zover is... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je i-pad, en fijn dat je nu toch ook mee kunt doen met de kadoronde..
  Fijn weekend
  en veel i-pad plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een pakje dichtlaten, da's gewoon onbegonnen werk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom tot het land der i-pad verslaafden :-) enne: WF gaat zo veel beter ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wow, een I-pad. Geweldig! Niet dat ik er een heb, maar onlangs wel bij iemand ermee gespeeld. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh fijn een Ipad! Zalig zeg. En ik vind dat ook zo leuk, af en toe eens uuuuren een rondje maken langs aaaallemaal blogs die je nog niet kent..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een tegenhanger gekocht, een asus transformer omdat er een verhard toetsenbord bij is, vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen