zaterdag 25 april 2015

Stavaza

Gistermorgen kreeg ik een afwijzing voor een vacature die ik echt, écht heel erg leuk vond. Auwstj, Dat deed best een beetje pijn. Natuurlijk had ik niet verwacht dat ik de baan zou krijgen, maar toch wel een beetje gehoopt, blijkbaar. En ja hoor; ik roep dat ik eerst maar eens van de zomer ga genieten en zo, en dat ik niet actief op zoek ga naar een baan. Maar een beetje pijn doet het wel, dus, afgewezen worden voor een leuke baan. Bah.

Maar voor de rest gaat alles goed. Ik zit tot over mijn oren in de organisatie van de avondvierdaagse hier in het dorp en ik krijg de zenuwen als ik bedenk hoe snel dat al is (vier weken) en hoe veel werk er nog verzet moet worden (heul veul). Natuurlijk zijn er akkefietjes en natuurlijk lopen sommige dingen niet zo lekker, maar over het algemeen zijn we een aardig goed geoliede machine met ons vijven in de projectgroep.

De studie is nu ook op volle koers en ook dat vind ik een verrijking in mijn leven. Ik moet ook mijn eigen coachingstrajecten opzetten en dat loopt als een trein. Ik had 5 mensen hiervoor nodig, en dacht ik eerst nog: Waar haal ik die in vredesnaam vandaan? Nu had ik er ineens 15! Twee daarvan zijn zelf afgehaakt, omdat ze het speciaal voor mij deden (lief!), vier daarvan heb ik doorgesluisd naar klasgenoten en met de rest heb ik of al een start gemaakt of een afspraak in de nabije toekomst om te starten. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en ik leer er enorm veel van. Ook van de theorie en en de schooldagen krijg ik een kop als een olifant vol kennis. Daarnaast is mijn eigen coachingstraject gestart en dat brengt ook veel met zich mee.

Oftewel: Ik heb heel nog geen tijd om een baan te hebben! ;-)

Ondertussen loopt het hier thuis vrijwel op rolletjes. Er zijn weinig tot geen perikelen en ander energievretend gezwets. En dat is ook fijn!

Nu ik 'tijd zat' heb, was ik van plan om voor de verandering nu eens een skitterende tuin op te kweken komende zomer. De eerste zaadjes kunnen al verspeend worden en ik merk dat ik nu een beetje denk: Ok, en verder? Ik heb een vermoeden dat ik mij toch hier en daar nog ietsje pietsje meer moet inlezen. Maar dat t mooi wordt, weet ik al wel! Maar echt he. Nu maar hopen op een prachtige zomer.

4 opmerkingen:

 1. Jammer van die baan, zeg! Maar zo te lezen heb je het veel te druk om lang teleurgesteld te zijn. Ook geweldig dat je zoveel mensen voor je coachingtraject. Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh balen zeg, van die baan. Kan me er alles bij voorstellen, dat je iets zo graag wilt en dat het 'm dan net niet wordt. Maar ooit gaat het lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat klinkt allemaal eigenlijk heel prima. Lekker voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen van die baan, moest dus gewoon nog niet zo zijn. Dus dan toch eerst studie, tuin en geweldige zomer!

  BeantwoordenVerwijderen