woensdag 15 december 2010

Een meid er bij..!

Gisteren belde mijn beloved broertje op met de verheugende mededeling dat hij en zijn vrouw bij de twintig-weken-echo te horen hadden gekregen dat zij een dochter krijgen. Een dóchter! Een meisje in deze jongensfamilie! Hoe leuk is dat! Ik denk dat bovenstaande zaken niet al te veel voor zullen komen in huize Broer-van-Eef, omdat zij wel stoere menschen zijn, maar toch is het leuk om er bij weg te dromen.. PIP-behang! Hoe leuk is dat! Maar goed. Misschien moet ik mij van de inrichting van de babykamer maar verre houden. Ik bied uiteraard wel mijn diensten aan, maar op een bemoeizuchtige (schoon-)zus zitten ze vast niet te wachten.. Maar mocht het me gevraagd worden, trek ik alle registers open, haha! Wát een leuke meisjes-dingen zijn er eigenlijk..! Ik overweeg serieus om te gaan leren haken; ontzettend cute vestjes kom ik overal tegen. Wat me bij De Neef van Eef helemaal mis ging (ontzettend veel plannen om allerlei dingen te gaan m aken, maar weinig euhm.. wol zullen we maar zeggen) gaat me nu zéker niet gebeuren! (Denk ik) Ik ga aan de slag! Eerst maar eens rondkijken wat er allemaal te maken valt. (En dan proberen om niet te veel weg te dromen bij al dat guitige spul, zoals dat de vorige keer gebeurde..!)

Hoe leuk is het als je kleine broertje (weer) vader wordt!!

6 opmerkingen:

 1. Hoe leuk is dat??? Dat is SUPERleuk!! Geweldig! Fantastisch! *zucht* Proficiat, tante van een nichtje in wording... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuk zeg een meisje! VOlgens mij gaat ze graag bij tante en haar neven op bezoek komen. Tenminste, dat doen die van ons wel bij hun vier neven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Toch nog een meisje tussen alle jongens. Die gaat vast heel erg verwend worden door haar grote neven. :-)

  Moest even flink mijn best doen, maar ben weer helemaal bij gelezen bij je. Hoop het een beetje fatsoenlijker bij te kunnen houden als ik weer een fatsoenlijk werkende laptop heb. Hopelijk volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu alvast gefeliciteerd met je a.s. tanteschap! Leuk zeg!

  *groetjes van een voorbijganger die je blog gaat volgen*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk, gefeliciteerd!!
  En een meisje :) *zwijmel*
  Voor meisjes zijn zoveel meer leuke dingen als voor jongentjes vind ik altijd. Ik zoek regelmatig wat voor kleine neefje; stuk moeilijker als voor kleine dochter ;-)

  Koopse dus hahaha

  BeantwoordenVerwijderen