woensdag 17 augustus 2011

Blanco dagen

De vakantie is nog niet voorbij, oh nee. En wij genieten ons helemaal suf. Wat is het toch heerlijk om samen te zijn, een beetje te keutelen, eten als je trek hebt en niet omdat het een bepaalde tijd is, hier wat te rommelen, en daar wat op te ruimen enzovoort. Het weer werkt ook prima mee, heerlijk.


Gisteren was Prins jarig, en het was een heerlijke dag. Omdat het hier nog midden in de bouwvak is, waren er heel wat mensen niet vanwege vakantie, maar met de mensen die er wél waren, hebben we tot na enen heerlijk buiten bij het vuur gezeten. Dat was prima te doen. En wat is er nu lekkerder dan met een stel van je meest teerbeminde lieverds lekker te borrelen bij het vuur? NIETS! Helemaal niets. Ok, misschien had ik dat laatste wijntje niet moeten drinken, maar ach, het is ook vakantie, wat het hekje.


Morgen gaan Prins en ik een rommelmarkt afstruinen en daarna samen (een klein beetje) klussen. Ook dat hoort (voor ons) een beetje bij de vakantie. Het komend weekend zijn we alweer helemaal volgeboekt. Met leuke dingen, dat wel. Maar daarom zijn die lege dagen daar aan vooraf zo fijn. Volgende week gaan we weer aan de slag, en ik moet zeggen dat ik zelfs dáár zin in heb! Het wordt ook wel ene bijzonder weekje. Een week waarin mijn opvolgster ga inwerken en begin afscheid te nemen van bewoners en collega's. Het afscheid is natuurlijk niet echt leuk ofzo, maar het hoort bij een nieuwe stap. Die week erna kan ik dan nog de aller- allerlaatste puntjes op de i zetten, en dan start mijn nieuwe baan op 1 september om acht uur precies.


Als ik tenminste de weg in één keer kan vinden.

6 opmerkingen:

 1. Die weg kun je in één keer vinden en je weet nu al dat je hele leuke collega's gaat krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak me er ook niet bepaald zorgen om ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is de bouwvak al weer met de tweede week werken bezig.
  Maar nog gefeliciteerd met je Prins en nog een hele fijne week.
  En die weg ga je vast vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier zit het er helaas ook bijna op. Maandag weer aan de slag. Geen zin in!

  Nog van harte met Prins en geniet van de laatste daagjes vrij!

  BeantwoordenVerwijderen