woensdag 31 augustus 2011

Robbie, the sequal

Mijn laatste dag in Grote Stad zit er op. Morgen begin ik in Vervelend Klein Stadje. Het was een rare dag, maar ook een goede dag, met taart, bloemen, lieve collega's en bewoners. Als klap op de vuurpijl hield Robbie een heuse speech. Ik hield het droog, maar dat ging maar ternauwernood goed. Op mijn verzoek mailde hij mij zijn spiekbriefje. 


Evelyn, ten eerste wil ik je bedanken na 5 jaar begleiding, eerst op p.. en de laatste anderhalf jaar op g... We hebben veel meegemaakt bijvoorbeeld, Onze kennismaking de eerste dag dat je kwam kijken op het p... het was niet de beste kennismaking, maar je wist wel hoe je ermee moest omgaan net zoals in de daaropvolgende tal van situaties. Jij wist mij altijd te kalmeren. Op jou manier en uiteindelijk liep ik weer lachend de deur uit, of dan zei ik wat dan zei jij wat zeg je evelyn heb niet verstaan wat je zei of je zei watten koop je in de winkel. Hoe dan ook je wist aan elke situati en positieve draai te geven. Ook toen ik een zware periode had was jij degene die voor mij klaar stond in mij gloofde.jij hebt mij geleerd dingen positief te blijven bekijken. Je wist me altijd weer op te vrolijk.  je hebt me fantastisch begeleidt. wat zeker niet makkelijk zal zijn geweest met zon puber als ik was. Evelyn bedankt voor je begleiding en een fantastische tijd. Ik heb veel van je geleerd voor nu en de toekomst. Veel suc6 bij je volgende baan het gaat je lukken. Want ze hebben op de b... er een echte topper met een gouden hart bij. Evelyn bedankt.


Mooi toch!

6 opmerkingen:

 1. H√°, mooie woorden. Steek die maar in je zak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Dan weet je weer waar je het voor doet! En ik weet zeker dat Robbie je nooit zal vergeten! Jij hem ook niet trouwens.. ;-)
  Succes in je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne woorden!!
  Succes morgen op je nieuwe werkplek! Spannend hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi, die reactie van Robbie! Veel succes in je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig zo'n reactie! Dat moet even slikken zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superlief zelfs!!

  ps, ik heb een ander blog! Web-log en migratie blijkt een gevaarlijke combinatie te zijn. Ik ben tegenwoordig dus te vinden (hoe chic!!) op http://www.wondelgijn.nl Zie ik je daar??

  BeantwoordenVerwijderen