woensdag 6 juni 2012

Ach ja..

Ik ben ook zo consequent als een regenworm. "Weet je wat! Ik begin een blog, da's leuk." Wie ik er dan precies een plezier mee doe, dat vertelt het verhaal niet, maar dat maakt heel niet uit. De ene week bruis ik van de inspiratie en deel ik hier van alles. Zaken waarvan ik eigenlijk niet weet of ik er iets mee bijdraag aan de wereld, maar waarvan ik wel weet dat het mij zelve in ieder geval een plezier doe om het van mijn hart te krijgen, en leuk als iemand het leest, nog leuker is het om er reactie op te krijgen. Maar: ik ben dus een succer for doing it all the way. Ofwel: ik ben een mietje. Want: Vrolijke Vrijdag (al weer lang gelee), Home Sweet Home (nog best lang volgehouden, voor mijn doen), YouCapture, en nu dus Weekly Instagram. Allemaal gedoemd om te mislukken. Want allemaal even leuk, en ja hoor: ik was zeer energiek en geinspireerd toen ik er mee begon! Leuk! Dat ga ik doen! HSH was in mijn geval een zwaar succes; nooit was ik eerder zo lang ergens mee bezig en met zoveel plezier ook.

Maar ja. Het duurt altijd zo.. kort! Ik blijf het altijd wel leuk vinden, dat wel. Maar ik kan de discipline niet zo heel goed opbrengen. √čvelyn kan het wel, als ze maar wil!"stond er al in mijn rapport op de lagere school. Maar ja. Zo ook het hele blog-gebeuren. ik vind het leuk, nog steeds. Maar ergens in mijn nek kriebelt er iets als ik 'te lang'(wanneer is dat eigenlijk?) niets heb neer gezet hier. 'Ik moet nodig eens.." etc etc. Maar de helft van mijn hersenspinsels vind ikzelf niet interessant genoeg voor de buitenwereld, laat staan dat een ander ze zou willen lezen. Vandaar ook dat ik niet erg constant ben in het bijhouden van dit blog.

Vreest niet, ik ben gewoon nog in leven. Er gebeurt hier ook van alles, maar niet blogwaardig, of niet oppervlakkig genoeg om hier te delen. Ik had ook een kleine voorjaarsdip: niets ergs, elk jaar het zelfde, maar dat stemt ook niet echt tot inspireatie. Dus: I'll be back. Later. Doei!

12 opmerkingen:

 1. Ga alstjeblieft door met bloggen! Wat je schrijft lees ik heel graag. Denk niet dat het niet interessant is voor ons om te lezen, want dat is het wel!

  groetjes,

  Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het ... Take your time!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tot ziens.... t is zo als het is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, zolang wij aan het wordfeuten zijn, maar ik me geen zorgen. ;-)
  Enne: gewoon op eigen tijd en plaats bloggen. Dat is al meer dan genoeg. Je hebt an die rare mensen die bloggen iedere dag. Tsss! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hou je taai meis. Doe wat goed voelt voor je maar ga niet denken dat dat wat je blogt niet interessant is voor ons, want ik geniet er iedere keer van! Ook als het over 'niets' gaat. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen Mietje hoor Eef; op jouw blog past gewoon juist elke keer die variatie, da's heul vernieuwend zeker met jouw schrijfsels er om heen. Tot de volgende blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je blog altijd leuk genoeg om heen te gaan als je weer iets gepost hebt . Dus als
  je weer genoeg inspiratie/zin/de moed hebt om te posten dan kom ik
  gewoon weer kijken hoor ...

  tot dan , hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe precies hetzelfde, en vanaf vandaag heb ik besloten dat dat helemaal, heus niet, erg is. Nee, want zo ben ik gewoon. En jij ook en dat geeft niets.

  (Hoi trouwens, ik kwam via-via eens bij je neuzen)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja, ik begrijp het wel hoor, ik heb hetzelfde. Daarom heb ik momenteel mijn blog ook afgesloten. Ik deed er naar mijn gevoel te weinig mee. Misschien dat ik ooit nog eens ergens anders verder ga. Ondertussen blijf ik hier en daar gezellig lezen en reageren ;)

  BeantwoordenVerwijderen