woensdag 23 maart 2011

Mij hoor je niet klagen

Ik heb deze week 32 uur op mijn rooster staan. Prima te doen, als het zo over de hele week is uitgesmeerd: Maandag, woensdag, donderdag en zondag. Alle denkbare diensten die er bestaan zo'n beetje: één van half 7 tot 3, eentje van 9 tot 5, eentje van 12 tot 20 en eentje van 15 tot 23 uur. Zo brengt het werk een hoop variatie met zich mee; heerlijk toch!? Anders kak je maar in, en dat is nooit goed.

Dinsdag kon ik mooi als een witte tornado door het huis en de tuin ein-de-lijk een beetje lente-toonbaar te maken. Donderdagavond met vriendinnetje uit eten, die zie ik veel te weinig! En vrijdag trap ik de auto aan om naar het hoge Noord'n te vertrekken, naar een ander dierbaar vriendinnetje. Stond ik vorige week nog bij Triggerfinger, vrijdag zit ik heerlijk cheesy bij Acda en De Munnik. Ook leuk, op zijn tijd..!


En zaterdag de stad Groningen weer eens in, heerlijk! Mij hoor je niet klagen hoor..! Nu maar hopen dat de lente nog een beetje blijft! Ik hoorde van niet, maar dat heb ik niet goed gehoord, geloof ik..!


En dan volgende week de familiebanden maar weer een beetje aanhalen..:-)

3 opmerkingen:

 1. heerlijk he wisselende diensten??? ik ben er zelf erg tevreden mee hoor anders heb je zo alle dagen hetzelfde werk ook dnek ik dan altijd maarw eer enzo heb je door de weeks ook eens lekker een ochtendje vrij etc etc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Triggerfinger schijnt geweldig te zijn, daar hoor ik meer mensen over, zal me er eens in gaan verdiepen.
  Acda & de Munnik wat 'braver', maar hé, die zijn muzikaal zeg, dat is nooit een straf om heen te gaan. Geniet van je week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaaa hoe was de sexy grijze rock god?
  Ik ga morgen en heb er zo'n zin in!
  Ik vond het onregelmatige werken
  ook altijd heerlijk maar de laatste tijd
  begint het me een beetje tegen te staan.
  (zal t de leeftijd zijn ;))
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen