maandag 7 november 2011

Home Sweet Home # 29

Home sweet home is een initiatief van Barbaramama.

Zaterdagavond was ik wederom heel alleen thuis. Is dat sneu? Nou, ik vind van niet, eigenlijk. Ik vind het heerlijk om 'iets' te gaan doen op zaterdag, maar ik vind het even zo fijn om gewoon lekker thuis te keutelen. Zeker na een drukke week als vorige week vond ik dat wel even prettig. Een beetje rommelen, vooral niet opruimen, maar een spoor van troep achter mij laten, zonder dat iemand er iets van vindt. Heerlijk. De foto's zijn weer van een kwaliteit om van te huilen; lang leve de camera die geen boe of bah meer zegt.

Een beetje fröbelen met papier, perforator, printer, schaar, lijm en plakband. Een zak drop om te eten, een glas Bailey's om te drinken, een potje dagcrème om fatsoenlijke rondjes te tekenen, een boek om te lezen, mocht ik plotseling geen zin meer hebben om bezig te zijn, en nagellak.. die stond er per ongeluk. Ik heb het ontwerp voor onze kerstkaart wel rond. Burgerlijk? Enorm. Maar juist misschien daarom geniet ik er zo van..! 11 opmerkingen:

 1. Ieder zijn ding :)

  Als je het maar naar je zin hebt en gelukkig bent.

  Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem leuk!

  En lekker toch, even de tijd voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben niet echt creatief, maar heb wel de foto's voor de kerstkaarten besteld en de rode en groene kaartjes en enveloppen bij de Bruna gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Burgelijk of niet, ik vind het enorm leuk gelukt! Vooral dat vogeltje in bladmuziek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohh ik vinnum ook enig, ik heb voor zulke dingen gewoon de gave niet, hij is gewoon leuk hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind alleen thuis zijn ook een groot genoegen. Je komt dan even tot jezelf, en er komt vaak allerlei creativiteit los.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat leuk! En dat is heeeerlijk, een zaterdagavond lekker thuis rondrommelen. Die kerstkaarten vind ik bewonderenswaardig werkelijk, ik krijg bijna zin om ook eens creatief te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen