dinsdag 7 september 2010

Perfecte huisvrouwVandaag voel ik mij heel erg Martha Stewart. Om te beginnen was ik vanmorgen als eerste uit de veren, maakte brood voor wie het nodig was, zette thee, lunchboxen en lunch-drinken klaar, pakte de vaatwasser uit voordat iedereen beneden was en zat tegen die tijd heerlijk relaxed aan de keukentafel met een kop koffie. Toen iedereen weg was heb ik een uitgebreid doucheritueel gehouden, met scheren, scrubben en bodylotionen en al. Mijn haar zit perfect (een zeldzaamheid), ik zit redelijk in de make up en mijn kleren vallen goed. Daarna heb ik de keuken geboend (een ongelofelijk &^$&%-karwei vind ik dat). Een vriendin kwam koffieleuten en had allerlei geinige naaipatronen bij zich. We hebben afgesproken naar het StoffenSpektakel te gaan, waarvan ik de klok heb horen luiden, maar niet weet waar de klepel hangt.

Na een lichte lunch schilde ik de aardappelen en zette het draadjesvlees voor vanavond op, met kruidnagelen, uien, azijn en stroop. Het ruikt hier heerlijk, zeker met die regen op de ruiten! Daarna ging ik aan het appel/kaneelcupcakes bakken, naar een recept van haar. En het is nog maar 15.15 uur! Hoe heerlijk is dat!

Nu straks nog even de badkamer een beetje toonbaar maken (Kamers van de jongens doe ik maar gewoon dicht), en dan vanavond nog sporten. M√°n, wat ben ik goed bezig..!

1 opmerking: