maandag 30 mei 2011

Home sweet home #14

Home sweet home is een initiatief van Barbaramama.

Een ietwat verlate home sweet home vandaag. Soms heb je dat gewoon. Wat een heerlijk dag vandaag! Jammer dat ik aan het werk was. Maar! Ik heb nog heerlijk zitten genieten op mijn schommelbank, onder het genot van een kop koffie, geserveerd door Zoonlief. En die smaken het lekkerst!


De zon is inmiddels achter de wolken verdwenen, maar het is hier nog heerlijk toeven. De schommelbank kocht ik drie jaar geleden voor moederdag en vaderdag tegelijk. Ik was met de kinderen bij de Gamma, en daar stond ie ons te roepen. De kinderen attendeerden me er op, en verhip, toen hoorde ik het ook. Het was het weekend voor moederdag en ik dacht: Tja. Om nu zomaar een schómmelbank te kopen.. Tjee. Ik kan er een week boodschappen voor doen. Met de jongens heb ik toen maar een goede reden verzonnen om hem mee te nemen, want zonder reden is ook zo iets. "Voor moederdag!" riep Jongste. "Tja, beetje onbenullig groot kado voor Moederdag he. En aangezien ik hier De Moeder ben, ben ik niet de aangewezen persoon. "Voor vaderdag!" riep Oudste. Zelfde verhaal, natuurlijk, behalve het vader-gedeelte. Nou ja, voor Vader én MoederDag kon het wel, besloten we gedrieën.

 Prins was dat weekend naar de cross, dus stonden Oudste en ik voor de dankbare taak om het geval in elkaar te zetten. Die dag werd duidelijk dat wij géén goed klusteam samen zijn. We sloegen elkaar bijkans de harses is. Maar: het is uit-ein-de-lijk gelukt, zónder bloedvergieten. Hij is eigenlijk al wel toe aan een nieuw stofje over de kussens, maar ik kan me er nog niet toe zetten. Hij piept nu en dan een beetje, maar een beetje kroep-öllie doet wonderen. We gebruiken hem allemaal zeer intensief! (niet allemaal tegelijk natuurlijk, dat past niet)

Een goede koop en een aanrader!

3 opmerkingen: