zondag 15 mei 2011

Zwemband.

Vandaag, na het douchen, trok ik een kek hemdje aan. Een mooi hemdje met een wilde bloemenprint, die vrij lang is. (het hemdje, niet de print). Daaronder een strakke broek. Die broek ging al niet heel erg soepel aan.  Ik keek in de spiegel. Dat had ik beter niet kunnen doen. Ik ben momenteel officieel in het bezit van een zwembandje. Of bandje.. Er loopt een grote rol over wat eerst mijn taille was. De strakke broek hielp hier natuurlijk ook niet echt bij; die stuwde het vet vrolijk naar boven. De wereld stond eventjes stil. Ik hoorde de vogeltjes even niet meer fluiten en de zon verdween nét even achter de wolken. Maar dat kan ook toeval zijn, natuurlijk. Aandachtig aanschouwde ik de zwemband. Met een shirtje aan was het inderdaad een perfect zwembandje. In perfecte symetrie had het vet zich rond mijn taille verzameld. Mooi eigenlijk, de natuur..! Kuch.

Dus.

Geen alcohol meer voor mij door de week. Meer sporten. Wellicht gaan hardlopen. Woei. Of zou dat allemaal een beetje te veel van het goede zijn? Pff..

4 opmerkingen:

  1. Zo'n tweeënhalf jaar geleden ben ik begonnen met mijn intake aan bier vrijwel tot nul te reduceren. Sinds een paar maanden heb ik mij ook qua wijn op rantsoen gezet. Er zijn vijftien kilo's verdwenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha (sorry ik lach niet uit leedvermaak maar uit herkenning)

    Ik gooi het maar op de ouderdom (39) maar misschien moet ik mijn *plop*momenten ook maar drastisch verminderen....

    BeantwoordenVerwijderen