maandag 2 mei 2011

Home sweet home 12


Home Sweet home is een initiatief van Barbaramama.

Vandaag is de eerste dag van mijn week vrij. Heerlijk. En wat heb ik gedaan? Niets, nog helemaal niets! Ook heerlijk, maar toch had ik vandaag uitgeroepen tot nationale Opruimdag. Zodat ik de rest van de week 'alleen nog maar' hoef bij te houden. Ja. Als je dan met je camera je inmense tuin doorwandelt, komt er natuurlijk van dat opruimen geen bal terecht. Want hoewel de wind nog wat aan de koude kant is, is het práchtig.

Dat frisse groen.
Inderdaad, de heg van twee Home Sweet Homes terug.

De Hosta die twee weken geleden nog onder het zand zat.
 De Blauwe Regen die vol in knop zit. Hij groeit niet erg hard, maar geeft elk jaar meer bloemen. Wel een beetje laat, vind ik, ik zie ze overal al met volle trossen. Naja, een slome bloei is ook bloei!


Het tuinhuisje, tweedehands op de kop getikt en met liefde afgebroken, weer opgebouwd en opnieuw geschilderd. Het is meer huis dan tuin in ons mini-buiten, maar hij is wél lief. Dus hij blijft. Al was het alleen maar om alle troep er in kwijt te kunnen.Jaren geleden kocht ik dit.. 'ding'. Het is een soort ketting met kralen, bloemen en vlinders. Hij roest en de knikkers verkleuren, maar dat is nu juist het mooiste.

Hoeveel foto's kun je maken van één onderwerp? Heel veel dus. :-)(Ik heb er nog veel meer)

Nou. De eerste ochtend van mijn vakantie is al bijna voorbij. Dat wordt een vruchtbare vakantie, denk ik.

7 opmerkingen:

 1. Jij bent gewoon heel flexibel, en kunt je plannen goed aanpassen! Prachtige foto's vind ik het. De natuur is op het moment echt heerlijk kleurrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's! En wat een fijn schuurtje zeg!

  Home sweet home!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het elk jaar weer een wonder. Die beukenhagen ontploffen gewoon van de ene op de andere dag. Dat schuurtje vind ik een pláátje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha zo hoort vakantie toch ook te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat schuurtje is super! En de tuin ziet eruit alsof je daar je vakantie wel doorkomt.. :)

  BeantwoordenVerwijderen