zondag 6 februari 2011

Nieuwe Jas

Zo. De festiviteiten zijn achter de rug. Gisteren een zeer gezellige avond gehad met een propvolle kamer vol dierbaren om mij heen. Wat heerlijk is dat: alleen maar mensen die je na aan het hart liggen, allemaal op het zelfde moment op de zelfde plaats. En die allemaal prettige presentjes meenamen, waar ik alleen maar blij van word! Ik heb geweldigenoten! En genoten ook!

Nu, de morning after, zit ik hier heerlijk te klooien achter mijn laptopje. Ik heb Paintshop Elements ontdekt, en ik lijkt het steeds beter te kunnen doorgronden. Tijd dus voor een nieuwe kopfoto. (of nieuw: ik had er geeneens eentje) Ik ben er blij mee, en vooral trots op! Één van mijn eerste maaksels, dus best bijzonder. Na een jaar Raaskallen vond ik het wel eens tijd worden.

En verder. Weinig nieuws. Nou ja, wel avonturen, maar die verdragen het daglicht niet om hier tentoongespreid te worden, in het kader van de privacy van sommige mensen.
En nee; ik ben het niet geworden. Mijn sollicitatiegesprek ging goed, ze vonden mijn presentatie prima, maar anderen waren beter. Blijkbaar. Meer ervaring en sneller inzetbaar en zo. Bummer, maar goed, ik heb nog steeds een leuke baan. Dus mij hoor je vooralsnog niet klagen. Maar jammer is het natuurlijk wel. Maar goed: uitgekozen worden uit 180 brieven is natuurlijk ook wel een prettig gevoel. En het gesprek zélf verliep ook goed. Een ervaring rijker, zullen we maar zeggen. Ik blijf rustig verder kijken en ondertussen werk ik lekker door.

En nu. Tijd om de ontplofte huiskamer & keuken eens op te gaan ruimen.

Ook leuk!

2 opmerkingen:

  1. Leuk geknutseld. Jammer van de sollicitatie trouwens.
    Fijne week.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gedaan, leuke kop geworden. Complimenten :)

    BeantwoordenVerwijderen