zondag 13 februari 2011

Vraag

Vraag: Als een voetbalelftal met jongens van 13 á 14 jaar na de wedstrijd gaat douchen, is het dan normaal dat een trainer/ leider ongeveer een kwartier hierbij aanwezig blijft? Ik heb er een vervelend gevoel over. Ik heb niets gezegd omdat ik bang was dat ik hem bij zijn strotje zou grijpen (ik had me een kwartier zitten oppompen) maar ik denk dat hij moet oppassen met dit soort dingen te doen. Volgens Jongste doet hij dit niet altijd, overigens. Gelukkig. Wat vind jij?

7 opmerkingen:

 1. hmm lastige. Gewoon even vragen op een ander moment? In eerste instantie vind ik het niet super vreemd, misschien wil hij toezicht houden. Maar ik begrijp ook jouw zorg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik vind het niet vreemd eigenlijk tis de trainer toch ? Maar het ligt er aan hoe natuurlijk .... hmmm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, tis de trainer, maar ja.. Toezicht houden..? Waarop? Of ze zich wel netjes aan kleden? Of ze er geen zooitje van maken? Dat kan hij toch ook achteraf doen? Ik hoorde overigens wel dat hij heel erg boos was geweest van te voren, omdat ze tijdens de training vorige maandag op een foto van één van de teamleden hadden getuft. (Gelukkig was Jongste er die training niet bij) Maar toch.. Ik weet het niet. Ik geloof niet dat hij er vrienden mee maakt. Maar misschien overdrijf ik ook wel....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffft, lastig. Zeker als je het legt tegenover al die rare en akelige verhalen die je hoort. Aan de andere kant: je zoon lijkt zich geen zorgen te maken? Ik zou zeggen, houd het bespreekbaar bij zoon en bespreek het eventueel met andere ouders als je een naar gevoel blijft houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het erg jammer dat we dat ons tegenwoordig moeten afvragen. Waar is de onbevangenheid gebleven? Het nergens iets achter hoeven zoeken? Triest :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom vraag je het hem niet gewoon?? Misschien is er bij de jongens onderling ooit iets voor gevallen (ruzie of gepest onder de douche) en blijft hij er uit voorzorg bij omdat hij niet wil dat er gepest en/of getreiterd wordt... Kan ook nog, hè...
  Gewoon vragen waarom hij daar dus bij blijft staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zegt je zoon er zelf over? Vindt hij het vervelend, wordt er gekeken naar de jongens door de trainer of is hij er inderdaad voor het toezicht?

  Tegelijkertijd vind ik wel altijd dat je onderbuikgevoelens niet mag negeren. Zoiets voel je niet zomaar, denk ik dan altijd maar.

  BeantwoordenVerwijderen