maandag 18 oktober 2010

Calorie-rijke dag

Nadat ik vanmorgen als een witte tornado door het huis was geweest, alle ramen had gelapt, een paar boodschapjes had gedaan en even bij de bieb was geweest, zeeg ik neer aan de keukentafel. Hoe heerlijk is dat met een dikke plak chocolade! (Ik koop eigenlijk nooit chocolade, maar vandaag kon ik het niet weerstaan.) Heerlijk om dan zo in mijn eentje aan de keukentafel te zitten..

Vanavond bakte ik een boterkoek. Heul simpel en moddervet (535 caloriën per 100 gram) maar superlekker! Vooral als ie net uit de oven komt, en nét zover is afgekoelt dat je hem enigszins kunt snijden. Ik heb inmiddels al zoveel boterkoeken gebakken; ik zou het bijna blind kunnen. Het is altijd een groot succes hier bij de Mannen, en dus ook zó op!

Voor de variatie probeerde ik eens iets nieuws: Kletskoppen! Net de eerste geproefd, en mén wat zijn ze lekker! Vind ik dan, de meningen hier in huis zijn wat verdeeld.

Ze zien er volgens mij uit zoals ze er uit moeten zien. En ook echt S.A.S.-proof! Ze zijn wat taaier als die uit de winkel, maar dat kan ook komen doordat ze nog maar net uit de over zijn. Ik vind ze in ieder geval heerlijk, dus als de mannen het te min vinden: Ik kom er wel af!

Nu ik er over nadenk: Wat een gevreet vandaag! Het lijkt wel of ik zwanger ben, haha! (Gelukkig niet!) Morgen maar weer extra gewicht er aan bij Bodypump!

3 opmerkingen:

  1. Wow, ziet er allemaal hartstikke lekker uit. Worden die bolletjes deeg van die platte koekjes? Het lijkt net toveren! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heeeeeerlijk uit!! Jammie! Enne... proficiat, tante!! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha! Een stuk naar mijn hart! Eerst genieten van al het lekkers (lekkers is over het algemeen veel te vet) en dan flink bodypumpen. Story of my life :-D

    BeantwoordenVerwijderen