donderdag 7 oktober 2010

Het houdt maar niet op..En! Het houdt maar niet op! Ik had vandaag nog méér dingen waar ik onwijs gelukkig van werd! Hoe blij en gelukkig kan een mens zijn? Jaja, natuurlijk was ik blij op het werk, ik heb tenslotte zeer dankbaar werk! (Of meestal... misschien beter zeggen: soms! Maar niet minder tevreden)


Maar blijkbaar ben ik toch echt wel een material girl. Ik werd vandaag vooral blij van twee zaken die ik binnen kreeg...!Mijn nieuwe jas..! Ik weet het, beroerde foto's en de jas komt misschien niet helemaal tot zijn recht, of misschien vind je hem gewoon lelijk... Maar ik ben er hemeltergend blij mee!


En! Of het allemaal niet op kon vandaag.. Ik heb me het apelazerus gezocht, maar wie geduld uitoefent, wordt beloond...! Ik ben helemaal weg van de geur Twilight Evening van Greenleaf.


Ik had er een paar kaarsjes en geurzakjes van op de kop getikt bij het plaatselijk tuincentrum, maar helaas ging deze hier uit de verkoop. Ik ben weg van wierook, ik hou van lekker huisgeurtjes, maar niet eerder had ik een geur geroken die deze kon overtreffen.. (Behalve dan je eigen pasgeboren baby!) Ik was er al een poosje naar op zoek geweest, en alleen te vinden in de United States. Bietje overdreven, vond ik. Maar! De aanhouder wint, en afgelopen weekend vond ik de olie-variant hier! Daar kan ik zeker een jaar mee vooruit, heerlijk om de herfst mee in te gaan. En; ze deden er nog een lekker ander wax-brandertje (of hoe heet zo'n ding) bij, als verrassing. Aardig vond ik dat...!

Wat kan een meisje meer gelukkig maken dan kleren en een geurtje? Vandaag niets! Helemaal niets!

1 opmerking:

 1. Ha Evelyn
  Ik vind je site super leuk met heerlijke raaskallers! hihihi
  gezellig! Mij kun je ook helemaal blij maken hoor met kleren zalig!!
  Jammer ik wilde alles graag van dichtbij bekijken maar vergroten lukte niet maar het ziet er heel speciaal en chique uit.
  Ik ga je volgen hoor en als je zin hebt kom dan ook eens bij mij achterom
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen