dinsdag 5 oktober 2010

Zo maar een dag..

Wat een prachtige dag vandaag weer, heerlijk! Ik heb het thuis dan al wel ietsje in herfstsfeer, maar daarom geniet ik zeker niet minder van dit heerlijke weer! Ik had trouwens veel dingen om blij van te worden vandaag, heerlijk!

Zo heb ik vanmorgen het hele huis aan kant gemaakt. Geen bal aan om te doen, natuurlijk, maar als het klaar is, ben ik altijd zo gelukkig als een klein kind op Sinterklaasavond! Nou is het natuurlijk alleen maar voor het oog van het volk aan kant; niet in de hoekjes en kieren kijken..!

Verder heb ik eindelijk mijn plantjes gepot. Dat ziet er al weer heel anders uit bij de voordeur..Verder kreeg ik een shirt binnen waar ik helemaal blij van word! (Hoewel ik nu goed zie dat ik weer een zwembandje aan het ontwikkelen ben!)


Tot slot is Jongste vandaag begonnen met zijn spiksplinterfonkel nieuwe baantje: Post bezorgen. Hij kijkt vooral uit naar Payday, maar vandaag heeft hij een paar uurtjes flink gezwoegd. Ik ben ter ondersteuning met hem meegeweest: hij heeft alle adressen in het buitengebied, dus dat is nog best even zoeken. Om er in te komen, had hij vandaag niet heel veel adressen, maar het was al met al toch nog een hele trip, en best even lastig sorteren.


Hij is er bijna drie uur mee bezig geweest, maar hij was daarna moe maar zeer voldaan..! Laat het geld maar binnen stromen!!
Ik ben er zelf ook helemaal voldaan van! Straks nog even een uurtje pumpen in de sportschool, en ik vind dat ik dan een zeer vruchtbare dag heb gehad! Morgen weer werken; eigenlijk een rustdag...! :-)
1 opmerking:

  1. Mooi shirt. En waar dan dat zwembandje. Meid, je bent prachtig slank!
    Succes voor de zoon met z'n baantje!

    BeantwoordenVerwijderen